Vacatures

Bekijk de vacatures van onze opdrachtgevers. Zie je een leuke baan reageer dan snel. Solliciteren kan doormiddel van aanmelden via het inschrijfformulier. Geef daarbij aan welke vacature jouw interesse heeft. We nemen dan contact met je op om kennis te maken. Je kunt ons natuurlijk ook  eerst bellen.

Wanneer er momenteel geen passende vacatures zijn kun je je natuurlijk ook aanmelden voor werk bij ons, we brengen je dan als eerste op de hoogte wanneer er een geschikte vacature beschikbaar is.

Medewerker kinderopvang/pedagogisch medewerker

Medewerker kinderopvang/pedagogisch medewerker

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes of peuter) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Lees meer
Groepsbegeleider/ Jeugdzorgwerker

Groepsbegeleider/ Jeugdzorgwerker

Als begeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen en je signaleert veranderingen.

Lees meer

Stuur ons een bericht

Heb je vragen, wil je solliciteren of gewoon even kennis maken met ons? Neem gerust contact op en bel 06 31 76 68 41, mail naar info@aezsupport.nl of gebruik onderstaand contactformulier: